Ak má vaša milovaná polovička narodeniny, meniny či nebodaj máte nejaké výročie, v tom prípade jej nezabudnite darovať darček, ktorý sa jej bude páčiť. Nekúpte jej len trápnu bonboniéru či kyticu, zainvestujte do ženy, ktorú máte po svojom boku. A hlavne buďte originálny!

dárek

· Ak vaša žena patrí medzi tie, ktoré neuznávajú zrezané kvety, ktoré vydržia len pár dní a následne ich musíte vyhodiť, kúpte jej kvet v kvetináči, o ktorý sa môže starať alebo kúpte svojej láske napríklad kyticu z jahôd v čokoláde. Bude to pre vašu polovičku niečo iné, neobvyklé a zároveň chutné a originálne. Ak neobľubuje jahody v čokoláde, ktoré sú krásne naaranžované, kúpte jej kyticu z toho čo má najradšej.

květiny

· Všímajte si na čo sa vaša polovička pozerá vždy ak ste v nejakom obchodnom dome. Pri čom vás často zastaví so slovami „ jéj miláčik, pozri aké sú tieto topánočky krásne“. Ak sa toto stane, zbystrite pozornosť. Zapamätajte si čo sa jej páčilo, zistite jej veľkosť a kúpte jej to čo si ona sama, nevedomky či úmyselne, vybrala. Okrem darčeka pre ňu, jej dáte aj pocit, že ju počúvate a myslíte na ňu. Je to najlepší dôkaz lásky.

· Sledujte aké skrášľovacie rituály má vaša žena. Skontrolujte jej kozmetiku, zistite čo používa najčastejšie kvôli tomu, že to má najradšej a ako rýchlo sa jej to míňa. Ak uvidíte, že nádobka, kde má svoj obľúbený krém či make-up je už poloprázdna, kúpte jej nový a pridajte k tomu niečo voňavé. Ženy milujú kozmetiku. Kúpte jej set do kúpeľa s jej obľúbenou vôňou či lak na nechty s jej obľúbenou farbou.

šperk

Samozrejme je aj mnoho žien, ktoré obľubujú šperky, či už drahšie zo zlata alebo striebra, alebo len obyčajnú bižutériu. Ak vaša polovička patrí medzi tieto ženy, určite nič nepokazíte kúpou šperku. Avšak pri každom výbere darčeka, si rozmyslíte čo vašej žene spraví najväčšiu radosť.